čtvrtek 20. ledna 2011

Klubové termíny 2011

GC Beřovice uspořádá v roce 2011 stejné golfové akce, které byly uspořádány v sezóně loňské. Jedna akce už je minulostí a tou bylo povedené Mistrovství klubu na rány na FSG simulátorech, které proběhlo o uplynulém víkendu. Jedinou akcí "bez holí" bude tradiční Výroční členská schůze GC Beřovice. Koná se v sobotu 26.3.2011 od 18 hod. v klubovně golfového resortu Karlštejn. Takto pozdní termín lze zdůvodnit konáním Konference ČGF /19.3.2011/ a zájmem Vás následně informovat o "federačních" novinkách. Poslední červnový víkend /25.-26.6.2011/ se uskuteční Mistrovství klubu ve hře na jamky. Skoro jistě ve stejném formátu jako poslední roky - víkendový pavouk pro 16 žen a 32 mužů. V případě většího zájmu bude možno odehrát kvalifikační předkolo o postup do finálových pavouků. Na jamkovou neděli je opět naplánován Charitativní turnaj. Velmi pravděpodobně bude turnaj vypsán jako Invitation - člen klubu si ke hře pozve svého hosta. Společnými silami pak podpoří již čtvrtý charitativní projekt. V pondělí 15.8.2011 se do Beřovic sjede mládež (do 18 let) nejen našeho regionu. Jsme pořadateli jednoho z turnajů Regionální Tour mládeže Západ B, která naváže na loňský první ročník. Nejprestižnější klubové klání letošní sezóny se koná 24.-25.9.2011. Tušíte správně. Na programu bude Mistrovství klubu ve hře na rány. Dvě kola, bez cutu, žádné kategorie Přeborník! Svůj termín má i Beřovický Ryder Cup /15.-16.10.2011/. Jak bude vypadat jubilejní desátý ročník? To zatím nevíme. Vzhledem k malému zájmu bylo utkání -35 vs. 35+ v roce 2010 zkráceno na jeden den. Jak vrátit této tradici popularitu, prestiž a emoce? Vyjádřete svůj názor v komentářích!

5 komentářů:

Ktacik řekl(a)...

Myslím, že prestiž Ryder Cupu se odvíjí od pocitu klubové sounáležitosti. Pokud pro členy znamená jen zaplacenou službu, je pro ně i vzájemné setkávání a soutěžení malou výzvou. Stanovil bych kapitány v dubnu na začátku sezóny a agitaci bych zviditelnil (billboard, mail, nástěnka). Zároveň stanovil nějakou zajímavou cenu (nehmotnou) nebo sázku. I bych dalšími akcemi podpořil vzájemné setkávání a poznávání se mezi členy.

Anonymní řekl(a)...

Setkávání členů je sice hezká myšlenka, ale to by muselo být kde. Stačí se kouknout kolik lidí hned po turnaji odjíždí a to aniž by čekali na vyhlášení výsledků. Řekl bych že vetšina z těch co odjedou tak učiní kvůli cenám v "naší" restauraci. Když budou ceny rozumné spousta lidí ráda zůstane i po turnaji.

Chiquita řekl(a)...

Tady se někdo stydí za svůj názor, že se ani nepodepíše???
Souhlasím bohužel, že restaurace je jedno ze slabších míst. Každopádně ceny byly i nižší, ale že by byl nějaký zásadní rozdíl v počtu lidí, co zůstávají po turnaji, se mi úplně nezdá.
Co se formátu Ryder Cupu týče, jsem rozhodně pro dva dny. K rozdělení do dvou skupin dle nějakého kriteria, by mě pro zajímavost celkem zajímalo, jak by to dopadlo minulý rok, kdyby se to rozdělilo např. Praha Vs. zbytek. Pokud to bylo cca na půl, tak bych to možná stálo za zkoušku. Aspoň by se nemuselo bojovat v rodině;-). Každopádně bych určitě nějaký čas předem oslovila dva zapálené kapitány, aby osobně zlákali co nejvíce lidí do Týmu.

Ktacik řekl(a)...

Já si nemyslím, že by restaurace byla problém. Kdo chce zůstat, zůstane. Ale když už tu padá kritika, bohužel i anonymní, měly by také padat návrhy, co by na té restauraci mělo být jinak. A také kolik lidí má ten negativní názor. Lidé, kteří jsou spokojení většinou nic nepíšou.

Anonymní řekl(a)...

ahoj, přidám také svůj komentář.
1. anonymita-pokud se někdo podepíše jako Ktacik, Chiquita a nebo anonymní, tak mi přijde stejné, netuším kdo jste ani jeden
2.restaurace-tragédie, jak ceny, tak úroveň obsluhy a je jedno jestli je počet hostů 8, či 30 ..... úroveň a rychlost je úplně stejná. K cenám v restauraci se snad ani vyjadřovat nebudu, ještě na začátku sezony 2010 jsem tam téměř každé ráno snídal a nyní? Nyní si tam nekoupím už ani colu. Pamatuji časy, kdy jsme hráli kafe a buchta ..... dnes tato hra vyjde na 145 Kč!!! Štrůdl za 90 Kč, co to je? Kde to jsme?
3.Ryder Cup- zde se naprosto zobrazuje atmosféra v klubu!!! Klub nedělá pro hráče nic!!! A v klubu vládne přetvářka a lež, proto jsem také letos(loni) nehrál tento turnaj a pokud se v Beřovicích něco radikálně nezmění, tak se budu pouze zúčastňovat turnajů a po turnaji následně odjíždím, nebo půjdu s řadou lidí stejného názoru raději na akademii.

Ať Vám to lítá v tom roce 2011
Pavel Huml