čtvrtek 3. června 2010

ME midů: den první

Pavel Vilimovský dnes na ME mid-amatérů donesl 80 ran. Na hřišti GC Morfontaine s parem 70 zahrál 2x doublebogey, 8x bogey, 7x par a eagle na čtyřparové šestce /357 metrů/. Po prvním kole je na 110.místě, 2 rány za hranicí cutu, který je pro 90 nejlepších po dvou kolech. Robert Bouška zahrál o 4 rány lépe /76/ a patří mu postupová 66.příčka. Stejně jako Pavel zahrál i poslední český hráč Marek Šulc /107.místo/. Ve vedení je angličan Mark Wharton /68/.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj kamarádi, první kolo přineslo trochu crazy golfu v mém podání. Referoval jsem Vám o rychlosti zdejších grýnů,ale dnešní ostré kolo předčilo má očekávání. Prostě jsem se s tím vůbec nevyrovnal. Zhájil jsem dvěma klidnými pary, ale potom přišlo malé zaváhání na drivu /vřesoviště/, výklep, výklep, grýn a třípat. Na další jamce další třípat a potom už velké řešení každého patu...nedůvěra v sebe sama. Takže zatímco jsme s Markem Šulcem strávili na putting grýnu poslední dva dny asi 5h a Robert Bouška nás sledoval kouřící pijící z terasy klubovny, odnesli jsme si oba 80 (já 6!!! třípatů)a Robert 76. Jeho slova: dal jsem asi 6 patů z více jak 5-ti metrů.
A k tomu eaglu? Par 4 přes horizont, mírně doprava. Drive cca 280m a potom přes bankr PW přímo do jamky/bez odskoku/. Trochu radosti, než jsem na následující jamce zasáhl cca 1m od ferveje vlevo vřes a po výklepu a 3 patu odnesl dalšího dabláče.
Nevzdávám to a pokusím se zítra ráno /8.20h/ o nemožné....
Držte palce nějak víc. Taky bych mohl být na Beřovické neděli:-))). A tentokrát bych fakt nerad.
Pablo

Anonymní řekl(a)...

Odhaduji,že tvoje zprávy z francie s napětím čte okolo sedmdesáti lidí a i přesto že nenapíší tak ti drží palce.Nic není nemožné!
Vašek

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Pablo, Vašek má pravdu. Držím ti palce a nic nenapíšu. Tak změna. Držím ti všechny palce a projdi do dalších bojů. V neděli tě nechci vidět v Bero. Až na Moravě.

Radek

Anonymní řekl(a)...

Na nedeli mam plno, koukej zustat u frantiku. Helena

Adam řekl(a)...

Hodně štěstí...taky držim palce !!

Anonymní řekl(a)...

Pavle, gratuluju. Asi jsme Tě fakt všichni vyděsili, že Tě tu v neděli nechceme. Po dnešních 75 by měl být cut brnkačka.
Double eagle na 6! To je parádička.
Snad tam máte také už konečně hezky, tak jim to tam zítra pořádně natři.
Helena