středa 9. června 2010

MČR seniorských družstev: den druhý

21:35 MUŽI finále: PGC TJ Mittal Ostrava vs. GC Praha, o 3.místo: RGC Mariánské Lázně vs. GC Karlovy Vary, ŽENY finále: GC Karlovy Vary vs. RGC Mariánské Lázně.
21:30 Naši muži se v souboji o 7.místo utkají s GC Karlštejn. Ženy čeká v utkání o bronz PGC TJ Mittal Ostrava.
15:50 Stejně jako mezi seniorkami se historie opakuje i v kategorii mužů. Naši neuspěli ani ve svém druhém vystoupení a podlehli domácímu týmu těsně 2:3. Zítra je čeká souboj o konečné 7.místo a udržení se v elitní společnosti I.ligy nebo chce-li kategorii "A". Dvojici Ladislav Tyle a Miloslav Handl vyšla výborně druhá devítka, stáhli ztrátu 3 jamek a zaslouženě zvítězili. Bod přinesl také kapitán Radek Hankus. Ale zbylé tři zápasy získal soupeř a odsoudil nás k boji o záchranu.
15:30 Mohlo se zrodit velké překvapení! Ženám GC Beřovice se podařilo utkání s favorizovaným GC Karlovy Vary pořádně zdramatizovat. Helena Koukolová s Danou Bednářovou zabojovaly, dotáhly ztrátu a o svém vítězství rozhodly na 18.jamce. Eva Tichá svůj souboj prohrála a tak mělo rozhodnout utkání naší Zdeňky Rabochové s "naší" Lenkou Budinovou. Osmnáctku lépe zvládla druhá jmenovaná a GC Karlovy Vary postupuje do finále. Naše děvčata čeká stejně jako v loňském roce souboj o bronzové medaile. Doufejme, že dopadne lépe a podaří se zopakovat výsledek z roku 2008.
13:45 Pořadatelům jsem trochu křivdil. Podrobné výsledky I.dne se objevily na stránkách České seniorské golfové asociace.
13:05 Špatné zprávy ze slavkovského bojiště /po 9 jamkách/. V ženském semifinále s GC Karlovy Vary naše hráčky ve všech zápasech prohrávají: čtyřhra /Koukolová-Bednářová/ o 2 jamky, Eva Tichá o 3 jamky, Zdeňka Rabochová o 1 jamku. Muži hrají proti domácímu GC Austerlitz: čtyřhra /Handl-Tyle/ prohrává o 3, Pavel Koukol prohrává o 5, Jiří Nacházel prohrává o 2. Zápasy Tondy Svobody a Radka Hankuse jsou zatím A/S. Držme palce v obrat!
10:45 Již tradičně se při soutěžích seniorů potýkáme s nedostatkem informací během jednotlivých kol. A nebýt informátorů z řad našich reprezentantů, nemohl bych Vám nabídnout informace vůbec žádné. Zde si můžete prohlédnout foto výsledkové tabule přímo z dějiště mistrovství. Dle mého názoru poněkud nepřehledné, co říkáte? Za zaslání děkuji Květě Mayerové.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

bojujte, ještě zbývá celá půlka, to otočíte !!

K. Maštalíř řekl(a)...

Pardon že odbíhám od seniorů, ale... proč je Radek na Midech diskvalifikovanej Aleši nevíš?

libegolf řekl(a)...

Vím, zahrál cizí míč a zjistit to až po té co odehrál několik dalších jamek.

K. Maštalíř řekl(a)...

voči...

Anonymní řekl(a)...

Myslím,že můžeme gratulovat našim repre-seniorům,jak bojovali až do konce. Zítra určitě vyhrajete oba zápasy. Dodržujte pitný režim,vyjde to!
Mid-senior Pablo

Anonymní řekl(a)...

drzim vam vsechny palce, v tomto pocasi je to docela ocistec. bojujte a ostatni prijde.

Radek