pátek 22. října 2010

Co s ním?

S kým? S Beřovickým Ryder Cupem. Krátce před konáním letošního devátého ročníku se změnil rozsah celého klání. Ze dvou dnů se stal jeden. A podle mnohých názorů to celé bylo bez náboje. Co tedy změnit, aby jubilejní desátý ročník nebyl tím posledním? Tradice je jasná: zkušenost vs. mládí. Tomu odpovídá vývoj pojmenování: Staří borci vs. Mladí bijci, Zralí vs. Mladí, Lišky vs. Zající. A co už zaznělo? Jaké jsou nápady na zatraktivnění?
Vybrat kapitány již cca měsíc před konáním a nechat v jejich režii sehnat si tým?
Ponechat stávající jednodenní model a více se zaměřit na propagaci celé akce?
Změnit kritéria pro zařazení do týmů, např. Praha vs. "Zbytek světa"?
Vymyslet něco úplně nového?
Čekám na Vaše názory v komentářích.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Já bych nechal dvoudenní model Lišky vs. Zajíci a možná trošku víc se zaměřil na propagaci. Třeba by stačilo nechat 14 dní před turnajem v recepci vystavenou vítěznou trofej a u toho nějakou informaci o turnaji. A pak líp sestavit soupeřící dvojice, aby nebyl jasný vítěz dopředu, letos bylo pár fourballů, kdy bylo pomalu předem jasný kdo ten zápas vyhraje.

Jirka

Anonymní řekl(a)...

Aco spojit tvé myšlenky dohromady.ponechat jednodení model,Zaměřit se na propagaci,hrála by "praha"vs"svět.měsíc před zahájením otevřít přihlašovací listinu na dva týdny.Poté by kapitáni vybrali z přihlášených to očem si myslí že pevede k úspěchu a každou svoji ovečku by sami pozvali(snad by bylo méně odhlášek).co by mělo být odměnou pro kapitána vítězného družstva aby mu stálo za to obětovat tomu čas a energii nevím,jen jsem spojil alešovi nápady:-).
Vašek

Anonymní řekl(a)...

Ryder Cup bych nechal jaký je, jen bych zvolil jiný termín. Jinak ten koncept s kapitánama se mi líbí, ale to bych udělal nějaký jiný turnaj, třeba Presidents cup. Ryder cup bych neměnil.. 2 dny, normoň+akoň a jako aspoň nějakou změnu bych udělal pro všechny vypůlený zápasy soutěž v tom kdo dokáže déle driblovat s míčkem na holi, nebo něco podobýho

Anonymní řekl(a)...

Ryder Cup bych zanechal v tom modelu, který je, ale zkusil bych větší propagaci v klubu protože bych byl velice rad aby se vratil dvoudeni model tohoto klani. Mozna by to chtelo vice podporit vubec klubovy zivot nejakymi akcemi.
Ice

Anonymní řekl(a)...

naprosto souhlasím s Icem, PODPOŘIT VŮBEC KLUBOVÝ ŽIVOT!!! JEN DODÁM, VSTÁVAT, ZASPALI JSTE DOBU!!!