pondělí 13. října 2008

Beřovický "Ryder Cup" - vítězí LIŠKY

Již sedmý ročník Beřovického "Ryder Cupu" zaplnil obě naše hřiště. Po dvou dlouhých dnech se z konečného vítězství radují Lišky. Ujímají se tak vedení 4:3 v historickém hodnocení. Start sobotních fousomů byl kvůli husté mlze posunut, to pomohlo Liškám k úplnému probuzení a po dohrání bylo na výsledkové tabuli hrozivé skóre 12:5. Naopak odpolední singly na akademii začaly Zaječí smrští. Přibýval na jejich konto jeden bod za druhý, ale závěr patřil opět Liškám. Sobotní část na akademii vyhráli Zajíci 19:15, celkově se nocovalo s výsledkem 27:24 pro Lišky. Slunečná neděle začala fourbally. Lépe se na ně vyspali Zajíci (11:8) a průběžně bylo srovnáno! Odpolední dvouhry přilákaly na akademii i spoustu diváků z řad obou táborů. Končilo se až za šera, Lišky vyhrávají dvouhry 20:16 (neděle 28:27) a celkově 55:51. Ukončují tak dvouleté kralování Zajíců.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Velká gratulace Liškám, nutno přiznat, že oba týmy předváděly místy moc pěkný golf. Zajíčkům budiž útěchou, že jednou stejně skončí v Liškách, tak co.

Nehrající Liška - kibic

Anonymní řekl(a)...

Velkou zásluhu na vítězství lišek má také jejich skvělý kapitán, který všechny dokázal vyhecovat a zblbnout (hlavně taky ty lišky, které váhaly s přihlášením). Bylo to fakt dobrý!Takže Radku dík.

Hrající a "bodující" liška Zuz