úterý 7. února 2012

Akce GCBER a ČGF na našem hřišti

Ve většině golfových resortů po celé ČR se plní nebo již finišují kalendáře akcí. Nejinak tomu je v Beřovicích. Jaké klubové a federační akce nás u "nás" v roce 2012 čekají?
24.-26.5. /čt-so/ Mezinárodní mistrovství ČR MID amatérů. Po loňském vydařeném turnaji Czech Golf Amateur Tour je tu další federační vrchol. Na tři dny přijede to nejlepší starší 35 let.
16.-17.6. /so-ne/ Mistrovství klubu ve hře na jamky. I v letošním roce předpokládáme stejný formát jako v letech předchozích. V sobotu ráno 32 mužů a 16 žen v pavouku. V neděli odpoledne nový mistr a mistryně klubu. Souběžně s nedělními souboji se uskuteční již 5.Charitativní turnaj GC Beřovice.
1.7. /ne/ Přebor klubu seniorů ve hře na rány. Muži 55+ a ženy 50+ si zahrají o tituly těch dříve narozených. 
21.-22.7. /so-ne/ II.liga mužů a žen Západ /3. a 4.kolo/. Dostaví se 12 mužských a 10 ženských týmů bojovat ve třetí nejvyšší domácí soutěži družstev.
22.-23.9. /so-ne/ Mistrovství klubu ve hře na rány. Nejcennější tituly budou obhajovat Barbara Handlová a Michal Pospíšil. Tradiční vrchol domácí klubové sezóny proběhne v termínu, který doporučuje ČGF.
6.10. /so/ Beřovický Ryder Cup. I když obliba v posledních letech poklesla, vstoupíme letos do druhé dekády. Vaše návrhy na formát jsou vítány!
7.10. /ne/ Regionální Tou mládeže Západ B. Finálový turnaj třetího ročníku tour pro mládež do 18 let bude okořeněn soubojem Tréninkových center mládeže našeho regionu.
Zapiště do deníků a těším se na všech akcích na viděnou...

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Aleši je nějakej důvod proč se nemůže uskutečnit i přebor klubu Midů?
Honza

libegolf řekl(a)...

Problém to určitě není. Ale na pokus s mid-mistrovstvím si určitě vzpomeneš? Do boje nastoupilo 10 mužů a 2 ženy. Ano, byl to všední den (čtvrtek) a teď pro seniory plánujeme neděli. Návrh je takový, že v 8:00 odstartují všichni přihlášení senioři, za nimi odstartuje beřovická neděle. Když se přihlásí málo hráčů, přebor se zruší. Určitě bych případný přebor midů se seniory nespojoval, protože někteří hráči budou spadat do obou kategorií. Zvolte termín a mohu se zkusit domluvit s hřištěm na podobném modelu jako v případě seniorů. Rozhodně však nechceme plýtvat titulem mistr a mistryně. Jamky a rány rozhodně stačí! Navíc mi jednodenní přebor spíše připomíná klasický hcp turnaj než dvoudenní mistrovství klubu...