pátek 11. září 2009

Prohráváme 1:2!

Po dnešních čtyřhrách v boji o Extraligu 2010 prohráváme s Valašským GK 1:2. Jediný bodík se podařilo získat dvojici Adam Koukol - Petr Heider, když přehráli dvojici Libor Lacina - Vojtěch Vala 3 a 2. Rychlý a přesvědčivý průběh mělo utkání Jakub Maštalíř - Matyáš Bernat vs. Petr Zíma - Martin Rudecký. Naši nezvládli zejména začátek a prohráli 5 a 4. O poslední dnešní bod hráli Matěj Maštalíř - Jonáš Mencl vs. Petr Kulich - Michal Kačmarčík. Zápas byl dlouho vyrovnaný, po 13.jamce naši vedli o jednu, ale pak převzali otěže zkušení hráči Valašského GK. Vyhráli jamky 14, 15 i 16. Následně vypůlená sedmnáctka /výsledek 2 a 1/ znamenala druhý bod pro našeho soupeře. Pro postup tak musíme zítra vyhrát minimálně 4 ze 6 dvouher.
Druhý souboj vyznívá zatím lépe pro GC Poděbrady, přehrávají Beskydský GK 2:1. V Mladé Boleslavi probíhá také souboj o Extraligu družstev žen: GC Olomouc vs. GC Štiřín 1,5:0,5 a Ypsilon GR Liberec vs. Beskydský GK 1:1.

4 komentáře:

Ktacik řekl(a)...

Podpořím to zítra vší silou. Přidá se někdo?

Anonymní řekl(a)...

Nazdar Kluci, to že Aleš píše že stačí 4 body ze 6 neznamená, že musíte někdo prohrát. Klidně hrajte naplno. Co se nepovedlo loni, letos dotáhnete.

držím palce.

Radek

Ktacik řekl(a)...

Tak jsme to posekali jako vojtěšku. :-)

Anonymní řekl(a)...

Jste prostě dobrý! :))) Vanda