sobota 20. června 2009

Zprávy z "Kuňky"

19.00 Jakub Švarc prohrál s Janem Merglem 2 a 1. Semifinálové dvojice pro zítřek vypadají takto: Petr Strýček vs. Jakub Stanislav, Martin Příhoda vs. Jan Mergl.
"Naše" ženy však postupují dál: Karolína Vlčková postupuje přes Marii Šebestovou 2 a 1, Adéla Cejnarová uspěla proti Denise Sobotkové 4 a 2. Petra Kvídová udolala Terezu Vavruškovou až na 20.jamce. Semifinálové dvojice: Karolína Vlčková vs. Adéla Cejnarová, Petra Kvídová vs. Klára Spilková.
15:00 Oba naši zástupci v osmifinále MČR na jamky dnes dopoledne neuspěli. Matyáš Bernat podlehl poměrně hladce Jakubovi Stanislavovi 5 a 4. Petr Heider a David Štrouf utkání natáhli až na 19.jamku, kde o svém postupu rozhodl erpetský David Štrouf. Poslední zástupce Beřovic mezi muži Jakub Švarc porazil Pavla Kordu 1 a 0 a teď již bojuje ve čtvrtfinále s Janem Merglem.
V mistrovství pokračují všechny tři členky GC Beřovice. Vítězka kvalifikace Karolína Vlčková přehrála Kateřinu Prorokovou 5 a 3, Adéla Cejnarová si poradila s loňskou šampiónkou Veronikou Holišovou 3 a 2. Petra Kvídová postupuje přes Lucii Hinnerovou 2 a 1.
Ženské čtvrtfinále právě probíhá a naše hráčky mají tyto soupeřky:
Karolína Vlčková vs. Marie Šebestová
Adéla Cejnarová vs. Denisa Sobotková
Petra Kvídová vs. Tereza Vavrušková

Žádné komentáře: