pátek 22. května 2009

Jamkovka startuje zítra

Mistrovství klubu ve hře na jamky odstartuje zítra. V 8:00 začnou své 1.kolo vyřazovacích bojů muži. Konkrétně loňský vítěz Petr Heider a Míra Nosky, který se s HCP 11,7 vešel do pavouka jako poslední. V 10:00 se odehraje jediný souboj 1.kola kategorie žen mezi Danielou Kostkovou a Terezou Vachovou. Zbylých 7 žen postupuje do čtvrtfinále, které začne ve 14:00, bez boje. Mužské druhé kolo začne v poledne a den zakončí pánové čtvrtfinálovými souboji. V neděli začínáme v 8:30, nejdříve semifinále ženské, následováno mužským. V 9:00 začne startovat 2.Charitativní turnaj, po kterém příjdou na řadu závěrečná utkání o bronz a zlato. Časový plán a pavouci vyřazovacích bojů jsou k dispozici na serveru ČGF.

3 komentáře:

míra řekl(a)...

cekem s přehledem jsem se vešel do startovky na jamkovku a i přes moje předpokládané vítězství bych rád startoval v nedělním char.turnaji......snad mě to jako budoucímu mistru na jamky bude umožněno.....moc díky....

vlastně jsem to napsal proto, abych Péťovi ušetřil cestu do Beřek.....a mohl mít pohodovou sobotu......MÍRA

Adam řekl(a)...

Vzhledem k tomu ze uzaverka na Char. turnaj je sobota v 18:00...predpokladam ze ti kdo vypadnou z jamkovky se muzou bez problemu prihlasit na nedeli...je to tak ?

libegolf řekl(a)...

Samozřejmě. Kdo vypadne z jamkovky, bude se moci dohlásit na neděli. Počkáme až skončí všechna čtvrtfinále a pak zveřejníme startovku na neděli.