čtvrtek 5. března 2009

Rekord hřiště

Pokud se nemýlím a nepočítám hřiště akademie :-), tak se v Beřovicích hrálo dvakrát pod sedmdesát ran. V roce 2007, konkrétně 5.června, tedy v době kdy se hrála 2x jedna devítka, donesl Adam Koukol snových 69! SCORECARD. Druhé číslo začínající šestkou má na svědomí Jan Juhaniak (při turnaji seniorské PRO Tour), krátce po otevření druhé devítky (11.8.2008). Když SCORECARD nekazí žádné bogey a doplníte 3x birdie a 1x eagle je z toho 67! Tenhle parádní počin trochu kazí fakt, že výsledek byl dosažen při hře ze žlutých odpališť. Chápete tento výsledek jako rekord hřiště? Vyjádřete svůj názor v komentářích.

Na závěr ještě dobový komentář Jakuba Maštalíře, který byl spoluhráčem ve flightu Adama Koukola: "Na devítce byl po drajvu v pravým bunkeru, vzal dřívko a nesmyslem obkroužil tu boudu před vodou. Pak už jen doklepnul do eaglu. Na to nikdy nezapomenu!".
DOPLNĚNÍ: Devět dní po Koukolových 69 (tedy 14.6.2007) zahrál Jan Ryba stejný výsledek. SCORECARD.

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

mno.. po pravdě byl Adam pod břízama, na pravo od toho bunkeru na cestě a tam odtud prorval trojku dřevo mezi boudou a mostem tak na 0.5 m. Obdivuju ho že ten putt dal. Já bych nedal ani birdie :)...Jinak k Juhovi...já to jako rekord neberu, protože si myslim že rekord hřiště by měl být zahrán z nejdelších odpališť, takže ani 74 z mistrovství pro mě neni rekord...podle mě má rekord zatim Kamil Tvrdý, kterej těch 74 zahrál jedinej z černých. Každopádně já si myslim že ty pořádný čísla teprve přijdou..přeci jenom to hřiště funguje od srpna. Ale Adam hrál fakt moc pěkně, a pokud si vzpomínám tak pak těch 69 mu hodil Ryba...aby se jako neřeklo:)...taky ty Karlštejnský hned zkazej radost.

libegolf řekl(a)...

Díky Kubo za upřesnění. O tom Rybovi vím (psal mi Adam), ale bohužel jsem ten turnaj nenašel. Zkusíš to? Díky

Anonymní řekl(a)...

tu: http://www.cgf.cz/TournResultGolfer.aspx?IdTournament=66099860&IDGolfer=96519380

Vašek řekl(a)...

Číslo začínající šestkou je v beřovicích tak vyjímečné,že si zaslouží aby se o něm mluvilo,i vzhledem k tomu jak dlouho nebo jak krátce je osmnáctka otevřena,ale souhlasím s kubou že ho nelze vnímat jako regulerní rekord hřiště.rekord by mohl třeba padnout až budou beřovičtí hrát ligu doma a pomůže k vítězství:-)

Jonáš řekl(a)...

Každopádně i ze žlutých odpališť zahrát 69 je moc dobrý. Už se těšim zase na Sezonu a do Beřek.

Anonymní řekl(a)...

dobrej výsledek?...vůbec...67 je odkudkoli hroznej koks

Anonymní řekl(a)...

Jsou to krásná čísla a úžasné výkony. Pro mne zahrál Juhan jednoduše 67 ze žlutejch, prostě rekord ze žlutejch. Adam 69 ze zadních. OK, rekord z černejch. Stejně tak má určitě váhu rekord z červenejch/modrejch.
Petr Tichý

Ktacik řekl(a)...

Souhlasím s Petrem Tichým. Pokud je u rekordu uvedeno odpaliště, považoval bych to za rekord. Samozřejmě nejlepší bude až někdo zahraje 65 z černých. :-D To bude absolutní rekord všeho.