Již tuto sobotu se v Břevnovském kláštěře v Praze uskuteční výroční schůze GC Beřovice. Mimo tradičních informací o hospodaření a sportovní činnosti Vás čeká také bohaté občerstvení. A jaké menu pro tuto akci objednala Blanka Heiderová?
Přípitek s kanapkami na uvítanou
Bohemia Sekt brut zdobený ovocem
Pomerančový a rybízový džus
Minerální voda
Třešňové rajčátko prokládané modrým sýrem
Pražská šunka s ananasem
Lososový kaviár na limetkovém toastu
Olivový soudek se sušenou šunkou a mandlovými lupínky
Pečená kachní prsa na sušené meruňce
Studené předkrmy
Chřestové snopečky v parmské šunce
Rajčata s kuřecím salátem
Plněná vajíčka se žloutkovou fáší
Chřestový koláč po francouzsku
Okurky s houbovou nádivkou
Kedlubnová lodička s bylinkovým žervé
Kuřecí majonéza s křepelčími vejci a pažitkou
Králičí paštika se žampiónovou mozaikou v mrkvové košilce
Studené mísy
Carpaccio z uzených kachních prsíček
Huspenina z králíka se šalotkovým vinaigrettem
Vepřová roláda plněná jarní zeleninou
Kuřecí šunka plněná avokádovou majonézou
Bramborový koláč s hovězím masem po anglicku se slaninou a vařenými vejci
Saláty
Chřestový salát s jablky a jogurtem
Čočkový salát s kukuřičnými zrny a křepelčími vajíčky
Skleněný salát s variací nakládaných hub
Ledový salát s ředkvičkami, slaninou a olivami
Teplá jídla
Siamský sumeček pečený na másle s mladou karotkou a cibulí
Kuřecí játra pečená na špízu se žampióny a slaninou
Jehněčí kebab plněný anglickou slaninou a baby karotkou, smetanový špenát
Gratinovaný chřest s pražskou šunkou a sýrem
Přílohy
Nové máslové brambory
Zeleninová rýže
Noky se sušenými rajčaty a cibulkou
Nápoje
Víno bílé révové s přívlastkem: Müller Thurgau, kabinet, 2005, Vinselekt Ing. Michlovský
Víno bílé révové, jakostní: Chardonnay Prestige, 2005, Neoklas Šardice
Víno červené révové – Shiraz, Austrálie
Víno červené révové: Ruby Cabernet, Kalifornie
Pivo plzeňský Gambrinus, nealkoholické pivo Radegast Birell
Výběr ovocných džusů, Coca-Cola, Fanta, Sprite, Perlivá a neperlivá voda
A co ještě?
Sýry, pečivo, moučníky, ovoce, káva, čaj...
Tak na viděnou v sobotu, 14.2.2009 v 18:00!
Přípitek s kanapkami na uvítanou
Bohemia Sekt brut zdobený ovocem
Pomerančový a rybízový džus
Minerální voda
Třešňové rajčátko prokládané modrým sýrem
Pražská šunka s ananasem
Lososový kaviár na limetkovém toastu
Olivový soudek se sušenou šunkou a mandlovými lupínky
Pečená kachní prsa na sušené meruňce
Studené předkrmy
Chřestové snopečky v parmské šunce
Rajčata s kuřecím salátem
Plněná vajíčka se žloutkovou fáší
Chřestový koláč po francouzsku
Okurky s houbovou nádivkou
Kedlubnová lodička s bylinkovým žervé
Kuřecí majonéza s křepelčími vejci a pažitkou
Králičí paštika se žampiónovou mozaikou v mrkvové košilce
Studené mísy
Carpaccio z uzených kachních prsíček
Huspenina z králíka se šalotkovým vinaigrettem
Vepřová roláda plněná jarní zeleninou
Kuřecí šunka plněná avokádovou majonézou
Bramborový koláč s hovězím masem po anglicku se slaninou a vařenými vejci
Saláty
Chřestový salát s jablky a jogurtem
Čočkový salát s kukuřičnými zrny a křepelčími vajíčky
Skleněný salát s variací nakládaných hub
Ledový salát s ředkvičkami, slaninou a olivami
Teplá jídla
Siamský sumeček pečený na másle s mladou karotkou a cibulí
Kuřecí játra pečená na špízu se žampióny a slaninou
Jehněčí kebab plněný anglickou slaninou a baby karotkou, smetanový špenát
Gratinovaný chřest s pražskou šunkou a sýrem
Přílohy
Nové máslové brambory
Zeleninová rýže
Noky se sušenými rajčaty a cibulkou
Nápoje
Víno bílé révové s přívlastkem: Müller Thurgau, kabinet, 2005, Vinselekt Ing. Michlovský
Víno bílé révové, jakostní: Chardonnay Prestige, 2005, Neoklas Šardice
Víno červené révové – Shiraz, Austrálie
Víno červené révové: Ruby Cabernet, Kalifornie
Pivo plzeňský Gambrinus, nealkoholické pivo Radegast Birell
Výběr ovocných džusů, Coca-Cola, Fanta, Sprite, Perlivá a neperlivá voda
A co ještě?
Sýry, pečivo, moučníky, ovoce, káva, čaj...
Tak na viděnou v sobotu, 14.2.2009 v 18:00!
1 komentář:
Celovečerní menu bylo skvělé. :-D
A začalo to dlouho utajovanými rosti. :-D
Okomentovat