pondělí 27. září 2010

Mistrovství klubu: Dominika Mayerová a Pavel Vilimovský

Pavel Vilimovský a Dominika Mayerová
Víkendové Mistrovství klubu ve hře na rány ovládli Dominika Mayerová a Pavel Vilimovský! Dominika v přímém souboji udržela náskok pěti ran ze soboty před Samantou Budinovou. Pavel útočil ze 4.pozice! V hodně náročných povětrnostních podmínkách zvládl skvěle závěrečných devět jamek /-3/ a druhého Matyáše Bernat porazil v součtu o čtyři rány. Bronzové medaile získávají Ivana Zlesáková a Jakub Maštalíř.
Medailisté Mistrovství GC Beřovice ve hře na rány pro rok 2010
1. Dominika Mayerová 174 /82, 92/
2. Samanta Budinová 179 /87, 92/
3. Ivana Zlesáková 190 /93, 97/
1. Pavel Vilimovský 155 /78, 77/
2. Matyáš Bernat 159 /77, 82/
3. Jakub Maštalíř 160 /77, 83/

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Asi nejnáročnější mistrovství klubu v historii. Pavel podal úžasný výkon. Gratulace jemu i Dominice. Jestli jsem dobře počítal, tak druhé kolo mistrovství dohrálo 36 mužů a 9 žen. To je dohromady 45 hráčů. Pouze čtyři hráči zahráli ve druhém kole lepší výsledek než v prvním. Ostatních 41 hráčů zahrálo ve druhém kole o 297 ran více než v prvním. Tedy v průměru o 7,24 rány hůře. Ještě poznámka. Aleši, v bodu 17.3-h Hendikepového systému EGA 2010 je uvedeno: „Pokud z jakéhokoli důvodu uhrálo výsledek v příslušné ochranné zóně nebo lepší méně než deset (10) procent všech hráčů, Soutěžní výbor musí prohlásit toto kolo za „pouze pro snižování“ (Reduction Only, R/O). Toto opatření bude pokryto funkcionalitou serveru ČGF a bude prováděno automaticky!“. Deset procent ze 45 hráčů je 4,5 hráče. Ve druhém kole nikdo nesnižoval a pouze 2 hráči uhráli výsledek v příslušné ochranné zóně. Podle mne je 2 méně než 4,5. Jsem blbý já, nebo server ČGF ?
LT

Kuba M. řekl(a)...

Server hcp z nedělního kola nepřepsal, udělal to správně.

Anonymní řekl(a)...

Kubo díky za stručné a hlavně šetrné sdělení mého skutečného intelektuálního stavu. Ale asi je to ve skutečnosti horší, než jsem předpokládal. První část tvé věty je mi celkem jasná. Z této skutečnosti jsem vycházel i při své otázce. Bohužel u druhé části tvé věty mi stále chybí zdůvodnění, které by i pro mne bylo pochopitelné.
LT

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, předně děkuji Láďovi za pochvalu a jen poznámka k Vaší komunikaci a proč tedy Kuba píše,že to server udělal správně. Při zadání výsledků jednotlivých turnajů je server nastaven na okamžité úpravy hcp, tedy v našem případě téměř všichni směrem nahoru. Ale teprve ve 24.00h každého dne probíhají další nastavené softwarové aplikace. V našem případě tedy bylo serverem zjištěno Láďou citované ustanovení R/O a server tedy automaticky u všech zúčastněných úpravu směrem nahoru neprovedl. Toto se však již zpětně nepromítne v jednotlivých výsledkových listinách turnajů, ale pouze u každého jednotlivého hráče.
Tak to vidím já. Snad ne úplně blbě. Jen nevím, zda je to ono zdůvodnění,které jsi Láďo požadoval. Pokud Ti jde o tu prodlevu, proč to server nedělá okamžitě, ale až o půlnoci, tak to je snad jen danou ochranou lhůtou k různým změnám, protestům atd. pro případ špatně zadaných výsledků.
Pablo

libegolf řekl(a)...

Měl jsem rozepsáno v podstatě stejné vysvětlení jako napsal Pablo.

Anonymní řekl(a)...

To, že ve 24.00 h každého dne server automaticky u všech zúčastněných provede úpravu hcp podle ustanovení R/O a proč to server nedělá okamžitě, ale až o půlnoci jsem už věděl, právě proto mi bylo divné až druhý den, že nebyla ve výsledkové listině provedena úprava. Ale to co jsem nevěděl, bylo to, že se úprava zpětně nepromítne do výsledkové listiny, ale pouze u každého jednotlivého hráče. To bylo přesně to zdůvodnění, které jsem požadoval. Takže Pablo díky za vysvětlení.
LT