neděle 5. září 2010

Play-Off: Extraliga a I.liga

Od pátku probíhá na brněnských Kaskádách Play-Off I.ligy o postup do Extraligy a závěrečné boje nejvyšší domácí soutěže. Už v pátek byly odehrány čtyřhry zápasů o postup, dvouhry byly na programu včera.
MUŽI: Vítěz základní části GC Kunětická Hora nastoupil proti GC Poděbrady. Favorizovaný a značně posílený tým GC Kunětická Hora však čelil zarputilému soupeři. Poděbradští bojovali za hranicemi svých možností a po dvouhrách byl stav 4,5:4,5. Následovala náhlá smrt ve čtyřhře. Ondřej Lieser s Davidem Procházkou rozhodli hned na první jamce /proti dvojici Marek Šulc a Jan Lazar/ a GC Kunětická Hora postupuje do Extraligy. Druhým postupujícím je GC Olomouc, který přehrál Ypsilon GR Liberec 5,5:3,5.
ŽENY: Do Extraligy žen postupují také papíroví favorité jednotlivých zápasů. GC Karlštejn, vítěz základní části, postoupil přes GC Hradec Králové 3,5:1,5 a hráčky Beskydského GK přehrály naše přemožitelky z domácího GC Brno 3,5:1,5.
EXTRALIGA
semifinále muži: RGC Mariánské Lázně vs. GK Čechie 4,5:4,5 /postupuje RGCML díky lepšímu umístění po základní části/, GK Plzeň-Dýšina vs. GC Karlštejn 5:4.
semifinále ženy: GK Čechie vs. GC Erpet Praha 3:2, PGCM Ostrava vs. GC Austerlitz 3:2.
Finále a utkání o bronz se hrají dnes. Start byl však kvůli raní mlze opožděn!

Žádné komentáře: