neděle 19. září 2010

Mistrovství klubu: odpočítávání 5

Přesně 5 dní zbývá do uzávěrky přihlášek klubového mistrovství na rány. V tuto chvíli je přihlášeno 36 mužů, 15 žen a 4 hráči ve společné kategorii HCP 26,5-36. Právě tato nová kategorie je v ohrožení. Pokud do dnešní půlnoci nebude přihlášeno minimálně 10 hráčů, bude kategorie zrušena a přihlášení hráči přesunuti do příslušné hlavní kategorie. V ženské kategorii je zatím papírovou favoritkou Samanta Budinova /6,7/. Mužskému startovnímu poli vévodí jediný "plusový" hráč Jakub Švarc /+0,1/.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Neni příliš brzo na zrušení té kategorie? Spousta lidí se na turnaje hlásí v průběhu týdne a i když tohle je mimořádný turnaj, tak s tim přihlašování to bude stejný jako vždy :)

Jirka

Anonymní řekl(a)...

já si taky myslim, že zrušit se dá i v den turnaje. Myslím, že je to stejně bráni jen jako podkategorie. že i hráč s tímto HCP by teoreticky mohl vyhrát celkově. skoda, že nejsou i podkategie, senior a mid (co by to stálo navíc?)

Radek

libegolf řekl(a)...

Takže dneska je poslední termín kdy mám dát vyrobit ceny. Už tak je to zcela šibeniční termín. Řeknu vyrobit, vypískovat a pak je v den turnaje vyhodíme...

Anonymní řekl(a)...

To ovšem mění situaci. Pak chápu, že se to musí rozhodnout už teď.

Jirka