pátek 3. září 2010

Extraliga trochu jinak

O výsledcích mužů v nejvyšší domácí soutěži jsem Vás celou sezónu informoval celkem podrobně. Přesto si dovolím ještě malé shrnutí.
Telč: První dvoukolo vyšlo našim skvěle! Ostatní týmy se teprve do sezóny probouzely. Naši se usadili na překvapivém, ale zaslouženém 5.místě.
Ostravice: Tvrdý návrat do reality. Tragické třetí kolo, nejhorší ze všech dvanácti účastníků. Propad na průběžné 8.místo. "Bouře v kabině" mezi sobotním a nedělním kolem má pozitivní účinek. V neděli přišly standardní výkony, které však na posun výše nestačí.
Cihelny: Boj o udržení osmé pozice zaručující Play-Off skončil smolně. Končíme po základní části na deváté příčce, 3 rány za GK Líšnice. Premiérová účast v Extralize znamená mimo jiné i premiérovou účast v Play-Out.
Beřovice: Domácí prostředí, domácí publikum a jasný cíl. Porazit v jamkových zápasech GC Praha. Už dopolední čtyřhry hovoří jasně v náš prospěch /3:0/. Do odpoledních dvouher vstupujeme ospale, ale ve druhé devítce už jasně kralujeme. Brzy je rozhodnuto, vítězíme 8:1 a Extraliga bude v Beřovicích i příští rok!
Poděkování: Nerad bych na někoho zapomněl, přesto budu abecedně jmenovat. Hráči: Matyáš Bernat, Adam Koukol, Jakub Maštalíř, Matěj Maštalíř, Jonáš Mencl, Radek Tauš a Pavel Vilimovský. Nosiči: Martin Bažant, Pavel Koukol, Jozef Kurilla, Jiří Nacházel, Daniel Pechar a Jan Valenta. Ti, kteří přijeli na základní kola: Azra Čauševič, Helena Koukolová, Vanda Koukolová, Alena Maštalířová, Dominika Mayerová a Květa Mayerová. A samozřejmě ti, kteří projevili podporu na libe.cz, telefonáty, přes SMS nebo přijeli do Beřovic na Play-Out.
Ukončení sezóny: Již zítra, 4.9.2010 uděláme tečku za letošní Extraligou. Přijďte, rádi Vás uvidíme. Budeme v Praze...
Snímek krátce po vítězném Play-Out, zleva: Pavel Vilimovský, Aleš Libecajt, Jan Valenta, Adam Koukol, Jakub Maštalíř, Radek Tauš, Matyáš Bernat a Jonáš Mencl.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Hezký shrnutí, celý rok super (Ostravice zapomenuta), jenom z té závěrečné tečky mám trochu obavy. Nicméně všichni děkujeme za pozvání, v Praze.... se určitě sejdeme v hojném počtu :-))
Helena

Ktacik řekl(a)...

Myslím, že poděkování patří i Tobě, Aleši. A to jak za svědomitou publikační činnost, tak za kapitánský post v extraligovém týmu, kde mnohdy misky vah leží na Tvém rozhodnutí a psychické pohodě mužstva vyplývající z Tvého soužití s hráči. 

Chiquita řekl(a)...

:-) a uz mas zamluvenou nejakou hospodu?

libegolf řekl(a)...

Nic moc o tom nevím, ale prý The PUB, Československé armády 22, Praha 6. Přijďte všichni!

libegolf řekl(a)...

Ve 20:00!

Anonymní řekl(a)...

Ahoj všichni, chci jen popřát zdar Vaší akci "Extraliga final sudden death".
Bohužel se z pracovních důvodů nezúčastním.
Pro její větší "náboj" jsem jen chtěl navrhnout povinné přihlášení všech účastníků na zítřejší Beřo-neděli.
Čau Pablo