čtvrtek 30. září 2010

Beřovický Ryder Cup: ZMĚNA

16:30 Ještě další upřesnění ohledně formátu hry. Zda se budou hrát na na normovaném hřišti singly či fourbally rozhodnou kapitáni v sobotu ráno na základě požadavků hráčů.
13:30 Vzhledem k malému počtu přihlášených se letošní ročník Beřovického Ryder Cupu bude hrát jen v sobotu 2.10.2010! Od 9:00 se budou hrát singly na 18 jamek na normovaném hřišti. Odpoledne proběhnou fourbally na hřišti akademie, na 9 popř. 18 jamek! Bude upřesněno.

5 komentářů:

Chiquita řekl(a)...

Je docela škoda jak si tolik lidí, který zažili jen devítku ba či jen akademii stěžuje, že vymizel ten starej klubovej život a když je pak tradiční sranda beřovickej turnaj, kterej je předevšim o tý zábavě a žádný honbě za hcp, tak se přihlásí 40 lidí z nějakých 800 nebo kolik nás je:-(

Anonymní řekl(a)...

Golf v tomhle počasí nemá se zábavou nic společného.

Anonymní řekl(a)...

Blbost!
Vašek

Chiquita řekl(a)...

Jj anonymní, je pravda, že na začátku října bych do 15 stupňů a sluníčka (tzn. tak 20 na sluníčku) ani psa nevyhnala;-)...
To už je skoro pro vyznavače extrémního golfu:-)

Anonymní řekl(a)...

Vždyť o víkendu má být hezky, extrémní golf byl druhej den na mistrovství a stejně došlo 45 lidí, tak nechápu proč si někdo stěžuje na slunečný víkend s 15-17 stupni :( Já se na Ryder teda docela těšil a je škoda že se ho zúčastní tak málo lidí a bude jen jeden den.

Jirka