středa 4. května 2011

NGTM a MT: zcela přeplněno!

O víkendu /7.-8.5.2011/ startují další dvě tour, které pořádá Česká golfová federace. Obě shodou okolností v regionu Západ B. Nový, dvoudenní model Národní Golfové Tour Mládeže si odbude premiéru na Karlštejně. Maximální kapacita 144 hráčů je naplněna a dalších 28 náhradníků netrpělivě čeká na uvolněné místo. Vypsány jsou tradiční kategorie /mladší žáci a žákyně, starší žáci a žákyně, kadeti a kadetky/ a je mezi nimi i pětice hráčů GC Beřovice: Kateřina Dolečková, Eliška Kocourková, Petr Tauchman, Martin Zíka a Jiří Zuska.
Ještě větší zájem je o zcela novou Mid Tour ČGF! Tam čeká mezi náhradníky dokonce 40 mužů. Žen je přihlášeno 19 a zahrají si všechny. Jak napovídá název, soutěž je určena hráčům věku 35 let a více. Pro přijetí do mužské kategorie /123 hráčů/ je potřeba "vlastnit" HCP nejhůře 9,6! Do Mladé Boleslavi přijede to nejlepší "co máme"! I zde čekají hráče dvě kola, startovat se bude ve dvou blocích (ráno a odpoledne), současně z odpališť 1 a 10. Beřovice mají i zde silné zastoupení, posuďte sami: Zuzana Bečková, Alena Maštalířová, Michal Gabor, Pavel Huml, Roman Kratochvíl, Jan Křenek, Filip Rous, Alexandr Soukup, Radek Tauš a Pavel Vilimovský, který do turnaje vstupuje jako jeden z horkých favoritů. O víkendu se tedy máme nač těšit!
Pavel Růžička, domovský člen GC Karlovy Vary, je srdcem beřovický! A přestože se do historicky prvního turnaje Mid Tour ČGF dostal jako "poslední", budeme jeho výsledkům věnovat zvýšenou pozornost... Takhle jsi si to představoval?

Žádné komentáře: