pondělí 25. května 2009

2. Charitativní turnaj

V neděli se mimo jamkového šampionátu konal také 2. Charitativní turnaj. Za krásného počasí probíhalo klání na normováném hřišti a doplňkové dovednostní soutěže. Celý výtěžek ve výši 35.200,- Kč byl přímo na místě předán do rukou Ing. Aleny Zahrádkové, zástupkyni Domu s pečovatelskou službou Slaný. Výbor GC Beřovice děkuje touto cestou všem účastníkům a těšíme se na 3.ročník v roce 2010.
VÍTĚZOVÉ jednotlivých kategorií:
HCP +4-16: Pavel Koukol /42 bodů, 81 ran/
HCP 16,1-36: Helena Kohoutová /41 bodů, 103 ran/
HCP 37-54: Jan Valenta /59 bodů, 108 ran/
Nearest to the pin, jamka č. 7: Tomáš Kotek /6,22m/
Longest drive, jamka č. 13: Marek Topinka

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Hřiště bylo o víkendu připraveno moc pěkně. Dlohodobě však kvalitu hřiště velmi poškozuje neupravenost bankrů. Myslím, že alespoň před turnajem by měli být bankry upraveny. Není přece možné, abych drajv na prvni jamce skoncil v pravem bankru v deset centimetrů hluboké několik dní staré stope připadně jiné neupravene prohlubni. Totéž se mi stalo na jamce č. 4. Obligátní vysvětlení, že se má hrát po fairwaii, ktere běžně slyším, je směšné.

Per-Ulrik Gustafson

Anonymní řekl(a)...

přesně tak. Hřiště ve výborné kondici. Velmi, velmi dobré. Ovšem bankry?? To je dlouhodobá potíš.
Rčení "písek je objednanej" se už vžilo. Ovšem nechápu, jak mohou být v turnaji!!!, kde se platí fee a startovné neupravené bankry. Na začátku turnaje!!! Co s tím?? Porušit pravidla a míček si umístit?? To nejde. Tak se hraje, tak jak leží a je to loterie. A vysvětlení pana Jonáše : tak tam do toho bankru nehrajte je skandální.
Je to škoda, protože hřiště je opravdu ve vynikají kvalitě a rovněž se výrazně zlepšila restaurace...

Anonymní řekl(a)...

Naprosto s uvedenými názory souhlasím. Dnes jsem hrál turnaj na vynikající Kunětické Hoře a tam objednaný písek do bankrů přivezli. Což mě ovšem velmi nemile překvapilo, protože jsem z Beřovic zvyklý na přitoplou ránu z hlíny, která v lepším případě končí v protějším bankru. Najednou jsem nevěděl co s tím. A tak dobrý golfista jako pan Jonáš nejsem, takže občas nějaký ten tzv.bankr vymetu.

Džastyn Rouz

Anonymní řekl(a)...

Souhlasím s uvedenými názory, červený bunker na 6. jamce není úplně košéér, ale musím se zastat pana Jonáše, a to proto, že není jeho starostí písek v bunkrech. Přes to bych zůstal v klidu, písek je už 3 roky objednanej, takže ho zřejmě každou chvilku přivezou.

Btw: Pořád neberou... :-(

Anonymní řekl(a)...

Ano je pravda,že by se to stávat nemělo a už vůbec ne v turnaji,ale konkrétně v tomto případě zbytek hřiště vynahradí mnohonásobně tento neduh beřovic.a myslím si,že více dobrého golfu a méně knourání bude kuprospěchu všech.A písek už přivezli:-).Vašek