sobota 4. února 2012

Mistrovství klubu na FSG simulátorech - sobota

20:30 Eliška Kocourková zahrála nejlepší ženské kolo dne /75/ a do finálového kola vstoupí s náskokem 7 úderů na trojici pronásledovatelek. Mezi muži se do finálového flightu probojoval Jonáš Mencl /70/.
17:20 Odpolední flighty, které zahájili ve 14:00 již mají také dohráno. Vedoucí mužská čtveřice zůstává neohrožená. Nejlépe ve druhé skupině zahráli Petr Sirotek a Jiří Matouš /oba 73/ a dostali se na průběžné dělené páté místo. Obhájkyně titulu Lenka Budinová a dcera Samanta zahrály shodně 82 úderů a dotáhly se na vedoucí Helenu Koukolovou. Ve večerních flightech nastoupí ještě trojice Eliška Kocourková, Nela Halaburdová a Hana Popelková.
14:30 V deset hodin dopoledne bylo zahájeno již osmé Mistrovství GC Beřovice ve hře na FSG simulátorech. Po dva dny čeká na všechny startující hřiště Pelican Hill GC s parem 70. V dopoledních flightech startovalo 9 mužů a 3 ženy. Ve vedení se usadil loni stříbrný Pavel Koukol, který zahrál výborných 68 ran. Jednu ránu ztrácí Adam Koukol /69/. Těsně nad parem hřiště je obhajující mistr Jakub Maštalíř a Ladislav Tyle /oba 71/. V ženách zatím vede Helena Koukolová /82/.
VÝSLEDKY po I.kole

Žádné komentáře: