sobota 18. února 2012

Mistrovství ČR družstev na FSG simulátorech - semifinále

13:30 Soupeřem našich mužů v boji o bronz budou hráči GC Karlštejn, kteří v semifinále podlehli GK Čechie 1:2.
11:45 Oba naše týmy budou hrát o bronz. Muži prohráli proti favorizovanému GC Erpet Praha 0,5:2,5. Jakub Maštalíř nestačil na Davida Štroufa 3 a 2. Čtyřhra prohrála 4 a 3 a zápas Martina Zíky s Cyrilem Cejnarem již nemusel být dohrán. O našem soupeři v zápase o 3.místo se rozhoduje. Vrcholí čtyřhra, dvouhry začnou až ve 12:30. Ve stejném čase začnou svůj souboj o 3.místo naše ženy.
10:00 Za patnáct minut začne mužské semifinále. Naše čeká přetěžký soupeř - GC Erpet Praha. Otec a syn Koukolovi tvoří čtyřhru, jejich soupeřem bude dvojice Martin Bešta, Bedřich Bort. Dvojice pro dvouhry tvoří Jakub Maštalíř vs. David Štrouf a Martin Zíka vs. Cyril Cejnar. Druhé semifinále obstarají GK Čechie a GC Karlštejn.
9:45 Naše ženy bohužel nestačily na domácí hráčky, v semifinále jim podlehly 0,5:2,5 a čeká je souboj o třetí místo. Renáta Dědková prohrála 6 a 5 s Kateřinou Černou. Samanta Budinová nestačila na Kateřinu Krásovou /3 a 2/. Zápas čtyřhy /Lenka Budinová a Dominika Mayerová/ byl na patnácté jamce vypůlen. I druhé semifinále má stejný výsledek 2,5:0,5. GC Erpet Praha postupuje do finále přes GC Hradec Hrálové. Finále: GK Čechie vs. GC Erpet Praha; o 3.místo: GC Beřovice vs. GC Hradec
Sledujte průběh 15.Mistrovství ČR družstev mužů a žen na FSG simulátorech ZDE.

Žádné komentáře: