středa 9. února 2011

Beřovické "kusy": vyhodnocení 4.dílu

FOTO 7
FOTO 8
Ještě později než v případě minulého dílu nabízím vyhodnocení čtvrtého pokračování soutěže Beřovické "kusy". Tentokrát hlasovalo jen 11 čtenářů. Do minulého kola spoluvedoucí Barbara Handlová nezískala k velkému smutku žádný bod a propadla se na průběžné třetí místo s dvanácti body. Naopak Dominika Mayerová nezaváhala a s plným počtem 16 bodů se osamostatnila na čele. Tři body ztrácí Adam Koukol, který tentokrát doplatil na nerozvážné, rychlé tipy a špatně určil obě jamky! Pro zajímavost Vám nabízím časy, ve kterých Adam zaslal své dosavadní tipy. Vždy se jedná pochopitelně o den zveřejnění, tedy pondělí: díl 1 - 12:13, díl 2 - 14:13, díl 3 - 12:17, díl 4 - 12:24, díl 5 /aktuální/ - 13:23. Fotografie číslo 7 byla pořízena nedaleko jamkoviště číslo 12 a je na ní právě Adam Koukol. Probíhá čtvrtfinále I.ligy proti GC Hradec Králové /25.8.2008/. Konkrétně odpolední singly, ve kterých Adam nenastoupil a tak plnil funkci caddyho Romanu Kratochvílovi, který zápolil s Vladimírem Rybářem. Na foto číslo 8 přišly tyto chybné tipy: Daniel Václavek, Vladimír Karlík, Martin Vlček a Radek Tauš. Ostatní však určili správně "leftyho" Antonína Svobodu, který mohutně drajvuje na závěrečné jamce při Senior Tour /2.9.2008/.
PRŮBĚŽNÁ TABULKA /seřazená dle pořadí/

8 komentářů:

Ktacik řekl(a)...

Jak to ta Dominika dělá?

Chiquita řekl(a)...

"Lefty" je z nich jenom Vlčák, ne?
To víš, ty chlapi mám prostě v oku;-)

Anonymní řekl(a)...

Kdybych poznal, že se nenapřahuje, ale že už prošvihnul, taky by mi možná došlo, že je to "lefty".
LT

Chiquita řekl(a)...

No LT, ty bys by takovej kaskadér, že by ses takhle postavil před hráče, když by odpaloval? Já bych se teda radši stavěla za něj;-)
A navic v Berkach prece nemame takovou jamku, kde by mohl pravoruký odpalovat timhle směrem:-)

Anonymní řekl(a)...

Když ty výřezy hrozně zkreslují. A kdyby to někdo fotil z dálky na desítce ... Pravák s nedokonalým švihem jak vyšitej.
PS. Chiquito, když jsem získal jenom jeden bod (Aleš by ti vysvětlil proč), tak mi alespoň neber tu iluzi, že nejsem úplně blbej.
LT

Ktacik řekl(a)...

Chiquita mi asociuje opičku s banánem. A otázka zní, jestli ty odpovědi nějak s Alešem nesměňuješ... :-))))))

Chiquita řekl(a)...

Chiquita je ale dominika ;-)...

Ktacik řekl(a)...

Ale já to vím :-D