neděle 20. února 2011

Indoor MČR družstev: online zpravodajství V

13:30 Začaly už i zápasy žen o třetí místo GC Beřovice vs. GK Čechie, stejně jako v případě mužů se jedná o reprízu loňských soubojů. Ve čtyřhře nastupuje Renáta Dědková a Samanta Budinová proti Lence Dominikové a Andree Jeřábkové. Lenka Budinová vyzvala k souboji Terezu Vorlovou. Na trojce hraje Vanda Koukolová proti Kateřině Černé.
13:10 Druhým finalistou mužské kategorie se stal GC Konopiště. Porazil GK Líšnice 2:1. Právě poražený tým je naším soupeřem v boji o bronz. Již za pár minut začíná čtyřhra. V našem týmu žádná změna. Soupeřem našich zkušených Pavlů je rovněž zkušená dvojice Luboš Hakl a Věroslav Rajchert. Dvojice pro dvouhry vypadají takto: Adam Koukol vs. Jan Eisler, Jakub Maštalíř vs. Václav Lébl jr.
11:20 I muži se utkají "jen" o bronzové medaile. Pavel Vilimovský a Pavel Koukol podlehli dvojici David Štrouf a Dalibor Hudák 3 a 2. Adam Koukol odehrál s Vojtou Dostálem jen 9 jamek /Adam prohrával o 3/. Teď budeme čekat na svého soupeře pro utkání o třetí místo.
11:05 Jakub Maštalíř vedl po 15.jamce nad Martinem Beštou o jednu, ale následující dvě jamky prohrál. Vypůlení osmnáctky už nic neřešilo a tak GCERP získává první bod. Utkání čtyřhry má za sebou 14 jamek. Prohráváme o jednu a utkání je stále velmi vyrovnané. O třetí bod hrají Adam Koukol s Vojtou Dostálem. Po páté jamce Adam prohrává už o 3! 
10:50 Ženy do finále neprošly! Lenka Budinová prohrála 1 a 0 se Zuzanou Eliášovou, která získala druhý postupový bod. Druhé utkání dvouhry bylo ukončeno po 16.jamce a vypůleno. Finále tedy GC Erpet Praha vs. GC Hradec Hrálové. O bronz se utkají naše hráčky s GK Čechie.
10:25 Je to hodně hodně dramatické a zároveň náročné sledovat dění na všech 4 simulátorech.
Průběh dvouher ženského semifinále /GC Beřovice vs. GC Hradec Králové/:
Samanta Budinová je po 12 proti Janě Kábrtové AS.
Lenka Budinové je rovně AS proti Zuzaně Eliášové, ale už po 14.jamce.
Průběh mužského semifinále /GC Beřovice vs. GC Erpet Praha/:
Čtyřhra je AS po 6.jamce.
Jakub Maštalíř hraje také vyrovnaně proti Martinu Beštovi po devítce. 

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Gratuluji všem. Jana Jonášová