neděle 14. března 2010

Týden s Petrem Heiderem

Zima končí. A končí také náš druhý zimní seriál. Petr Heider uzavírá šestici hráčů GC Beřovice, kterým se v loňské sezóně podařilo postoupit do Extraligy 2010. Již toto úterý oslaví devatenácté narozeniny a je tak druhým nejstarším hrajícím členem týmu! Z nás všech je rozhodně největší "modelkou", v minulosti mu konkuroval pouze Roman Kratochvíl. V průběhu sezóny "dostal" HCP na hodnotu 0,6, ale sezónu skončil s 1,0. Z domovských hráčů GC Beřovice má právě Petr nejlepší HCP. Je i nejlepším v Oficiálním amatérském žebříčku, konkrétně na 23.příčce. Oblíbeným číslem je 74, které letos zahrál hned devětkrát. Nejlepší kolo předvedl při I.lize v Šilheřovicích - 69! Petr je Matějovým spolužákem a tak i jeho letos čeká maturita.
Od kdy jsi golfistou? Kde a jak jsi ke golfu přišel? Bohužel si nevzpomínám jak je to dlouho, mohlo mi být zhruba 12! Táta mě vzal na driving na jeho trénink s p.Pechanem ať to zkusím a za 2 měsíce z toho byla ZK!!!
Jaké používáš vybavení? Železa Titleist AP2, dřeva Titleist 909 F2 15.5° a 909H 19°, driver Titleist 909 D2 9.5°, putter Scotty Cameron Studio Select Newport 2, míče Titleist Pro V1x (pouze čísla 7 a 8).
Tvůj současný stav? Partnerka? Jak dlouho? Partnerky – NE / Kamarádky – ANO =D
Zaměstnání/studium? Střední škola managementu
Oblíbené pivo? Hoegaarden
Oblíbený alkoholický nápoj? Cokoliv, co se pije s přáteli.
Oblíbený nealkoholický nápoj? Nestea Vitao - zelený čaj
První web, který otevřeš, když usedáš k počítači? vévévé.fejsbůk.kom
Další oblíbený sport po golfu? Horolezectví, fitness, tenis, inline bruslení
Nejoblíbenější hřiště v ČR? Kunětická Hora
Nejoblíbenější jamka v Beřovicích? Nejspíše "devina", ale jinak mám rád všechny!
Nejlepší parťák do flightu? Je jich mnoho, ale nejradši hraji asi s Rendolfem Nechanickým!!!
Oblíbený český PRO? Samozřejmě Jan Juhaniak, ale dále souhlasím s G-Tecem /Matěj Maštalíř - pozn.red./ a přidávám jestě Kajču Příhodu!!! =D
Oblíbený světový PRO? Camilo Villegas, Tiger "Sexmachine" Woods
Co Ti v našem klubu/hřišti nejvíce chybí? Chybějící členové beřovických lam!!! =) /trocha historie - pozn.red./
Zaznamenal jsi někdy HIO? Kolikrát? Kde? 1x v Podbořánkách na jamce č.4
Tip na konečné umístění mužů GCBER v Extralize 2010? 8.plac
Něco na sebe prozraď. Co bude čtenáře zajímat? Nevím co o sobě povědět, ale když někoho bude něco zajímat, tak ať se určitě zeptá!!! ;-)

9 komentářů:

Ktacik řekl(a)...

Petra se nikdo na nic nezeptá? Tak já bych se zeptal, jaká je Tvoje nejoblíbenější rána? A potom ještě, kterou jamku považuješ na českých hřištích za nejtěžší?

Anonymní řekl(a)...

Péťo,
jak to bude s naší sázkou, nemysli si, že ti to odpustím.
A všechno nejlepší k dnešním narozeninám.
Helena

Chiquita řekl(a)...

Všechno nejlepší!!!

Anonymní řekl(a)...

Tak ty máš dneska narozeniny,přeju všechno nejlepší a pochlub se sázkou:-)asi to bude něco pikantního.Půjdou kudrliky dolů?:-)
Vašek

Unknown řekl(a)...

Tak nejoblibenejsi rana je pitch do greenu, tak od 60m-100m! Jinak pro me jsou vzdy nejtezsi posledni jamky hriste, kdyz jdu pod par nebo mam nabeh na nejake slusne cislo!!! Jinak herne se mi zda dost tezka 2. jamka na Celadne na Old Coursu!!!

Vsem moc dekuji za prani a p. Koukolove preji take vse nejlepsi!!! ;-) A sazka je pokud si dobre pamatuji pouze o drink. Jinak se jedna o to, ze musim zahrat celych 18. jamek v Berovicich pod 170 ran pouze pomocí 7i nalevo a putteru!!! =)

Hadrak

Ktacik řekl(a)...

Chci vědět, kdy se ta sázka bude konat. U toho chci být. Budu hrát s Tebou 7-mičkou napravo a putterem a schválně, jestli to dám taky pod 170 :-D

Anonymní řekl(a)...

Dokážeš hrát na levo tak že se klidně vsadíš?Vždyt to nejde:-)
Vašek

libegolf řekl(a)...

Včerejší oznámení Tigera Woodse o návratu ke golfu je dárek k Tvým narozeninám??? :-)

Unknown řekl(a)...

Tak ja Ti dam vedet, kdy pujdu a dame to spolu!!! Dame jamkovku!!! ;-) Kdyz se chce, tak jde skoro vse, da se to zvladnout!!!

Jinak je pravda, ze mi Tiger volal a rekl, ze nevi, co mi ma dat za presenta, tak vymyslel tohle!!! =D

Hadrak