pondělí 29. března 2010

TCM trénuje ve výkonnostních skupinách

Ve čtvrtek 25.3.2010 proběhla v klubovně GC Beřovice schůzka s rodiči, jejichž ratolesti byly nominovány do výběrů našeho Tréninkového centra mládeže. Do tréninkové skupiny A jsou zařazeni nejstarší hráči s nejvyšší výkonností. U nich se předpokládá účast v regionálních turnajích mládeže, ti nejlepší budou členy mládežnických družstev, popř. budou hrát Národní golfovou tour mládeže.
A: Zdeněk Sýkora, Jiří Zuska, Petr Tauchman, Martin Strauch, Martin Zíka, Marek Žižka, Roman Roubíček
Ve skupině B jsou v převaze děvčata. Mají EGA případně klubový HCP a v letošním roce očekáváme velké zlepšení a získávání zkušeností v regionální tour mládeže. Většina členů této skupiny se jistě bude ucházet o nominace do jednoho z družstev do 14 /smíšené/ a 18 let /děvčata/.
B: Sára Šubrtová, Ondřej Strauch, Markéta Šubrtová, Kateřina Dolečková, Eliška Kocourková, Michaela Mrnková, Michaela Barbuščáková
Skupinu C tvoří děti do 10 let, skoro výhradně BEZ HCP. Turnaje na akademickém hřišti budou určeny právě jim a s nově získaným HCP je budeme velmi brzy vídat na hřišti mistrovském. Alespoň tak to vidí šéf akademie Filip Juhaniak.
C: Tomáš Tvoroch, Veronika Víborčíková, Ondřej Tyle, Barbora Toušková, David Zuska, Anna Koubová, Jakub Roubíček
Členové Extraligového týmu mužů mající mládežnický věk budou trénovat samostatně, ale je pochopitelné, že právě oni budou tvořit kostru chlapeckého týmu do 18 let.

Žádné komentáře: