pátek 6. července 2012

NM ČR žáků a kadetů - den první

19:20 Bouřilo, ale nepřerušovalo se. I všechna děvčata jsou již v klubovně. Skvěle si počínala mezi staršími žákyněmi Kateřina Dolečková. Se 77 ranami je na třetím místě a ztrácí jedinou ránu na dvojici Hana Ryšková /BESGK/, Adriana Kubecová /GKCEE/. V první desítce je ještě Eliška Kocourková /81, 9.místo/. Sousedkami v průběžné výsledkové listině jsou Nela Halaburdová /89, 21.místo/ a Agáta Křečková /91, 22.místo/. V kadetkách registrujeme jen jedno sedmičkové číslo. Zahrála jej Jana Melichová /76, GCERP/. Nejvyrovnanější je kategorii nejmladších, 87 donesla hned trojice hráček: Gabriela Roberta Vítů /RGCML/, Melánie Vendelbergerová /SOGCC/ a Berenika Richterová /GCCPG/.
Cut pro třetí kolo je hodně příšný, postupují následujcící počty hráčů a všichni se stejným výsledkem jako poslední: mladší žáci /6/, starší žáci /6/, kadeti /18/, mladší žákyně /6/, starší žákyně /12/, kadetky /12/.
14:30 Chlapci mají první kolo dohrané. Matyáš Zapletal /GCKUH/ v kategorii mladších žáků předvedl excelentních 66 ran a přenocuje s luxusním náskokem 12 ran. Jiří Zuska zapsal mezi staršími žáky 79 a na vedoucího Jana Černohorského /GCERP/ ztrácí jedinou ránu. Po prvním kole je na třináctém místě kadet Martin Zíka /83/. Na čele nejstarší chlapecké kategorie je dvojblok Beskydského GK Erik Palkovský /75/ a Marek Siakala /76/.
FOTOGALERIE prvního kola na GolfCamera.com

Žádné komentáře: