čtvrtek 26. dubna 2012

Píše kapitán

Milí přátelé golfisté a příznivci tohoto sportu,
hrací sezóna se už pomalu rozebíhá, počasí zvyšuje počet slunečních paprsků i množství stupínků na teploměru. Plnou parou se vpřed pohybuje i příprava na letošní nejvyšší mužskou golfovou soutěž. Do extraligové základny bylo vybráno 12 mužů podle výkonnosti, věku a potenciálu. Tento klubový tucet zahájil přípravu, která se skládá ze společných tréninků pod vedením zkušeného profesionála Jana Juhaniaka, individuální přípravy a společných her. Celkově je příprava zaměřena hlavně na krátkou hru (příhry do 100m, chipy a patování).
Letošním rokem počínaje zahajujeme širší a dlouhodobější koncept budování našich ligových týmů. Ten sestává z intenzivní přípravy základny po celý rok, návaznosti na získávání nových adeptů do týmu z tréninkového centra mládeže a větší prezentace soutěžních týmů v klubu a zároveň i užší spolupráce s klubem (akce pro klub) a také snahy zapojit členy klubu do dění kolem našich týmů ("fan club", materiální a finanční podpora).
Ale zpět k letošnímu roku. Tři týdny před prvními třemi koly, která se konají v Čeladné (8.-10.6.), budou výsledky z přípravy zhodnoceny a v součinnosti s trenérem kapitán Jan Valenta určí 8 jedinců, kteří nás v prvních bojích budou reprezentovat. Následovat bude opravdu krátké mezidobí do další nominace. Druhá nominovaná skupina bude reprezentovat náš klub na další tři kola v Sokolově (29.6.-1.7.).
Extraligová základna sestává z těchto mužů: Jan Bernášek, Matyáš Bernat, Tomáš Dvořák, Jozef "Dodin" Kurilla, Jakub Maštalíř, Matěj Maštalíř, Jonáš Mencl, Zdeněk Sýkora, Petr Tauchman, Martin Zíka, Jiří Zuska. Jejich medailonky si můžete prohlédnout v klubovně nebo ZDE.

Těšíme se, že nás na obě kola přijedete podpořit.
Jan "Ktačik" Valenta

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Kapitáne, nechybí mezi hráči Adam Koukol?