čtvrtek 10. března 2011

Tři nadcházející soboty: tři důležité schůze

Má být hezky. Hřiště se otvírají, ale kdo rád schůzuje, ten si následující 3 soboty přijde na své. Už tuto sobotu 12.3.2011 se od 11:00 v pražském hotelu Golf koná Konference České seniorské golfové asociace. Jedním z hlavních bodů bude zcela určitě volba nového vedení. Na funkci prezidenta je doposud jediný kandidát Rostislav Jozífek. Zkušený profesionální funkcionář, mimo jiné člen mezinárodní asociace FIS, kde zastupuje ČR v komisi skoku na lyžích. V květnu třiapadesátiletý (nedosahuje věkové hranice pro vstup do ČSGA) čerstvý člen (od 24.2.2011) GC Hostivař má v kolonce HCP slůvko BEZ. Dá se předpokládat, že Konference ČSGA bude plná emocí. Totéž bude platit i o týden později.
V hotelu InterContinental se 19.3.2011 od 9:00 koná Konference České golfové federace. Volebně nevolební. Současný prezident Milan Veselý ohlásil v roce 2009 svou plánovanou rezignaci (momentálně potvrzenou) v polovině funkčního období, tedy letos. V programu nadcházejícího zasedání je v bodě 8 volba prezidenta. Kandidáti jsou zatím dva: Michal Zahradníček a Jiří Kovář. Oba členové současného výboru ČGF. Jak jistě víte, GC Beřovice se připojil k tzv.Líšnické výzvě, která řečeno zjednodušeně navrhuje: a) vyřadit z programu schůze bod 8, b) pověřit viceprezidenta vedením ČGF do konce volebního období (Konference roku 2013). Plné znění Líšnické výzvy ZDE.
Naproti tomu 26.3.2011 lze očekávat v klubovně Golfresortu Karlštejn přátelskou atmosféru. Podruhé zde pořádá svou Výroční schůzi GC Beřovice...

Žádné komentáře: