pondělí 10. ledna 2011

Beřovické nohy: začínáme, díl 1.


FOTO 1

FOTO 2

Je tu slibovaná zimní soutěž pro členy o členech s názvem Beřovické nohy. Počínaje dneškem, každé pondělí ve 12:00 zveřejním dvě fotografie, které zachycují dolní končetiny člena nebo členky GC Beřovice. Vaším úkolem je hráče identifikovat a své odpovědi zaslat na adresu soutez@libe.cz. Na zaslání Vašich odpovědí máte vždy týden - tedy do zveřejnění nových fotografií. Za každou správnou odpověď obdrží tipující 1 bod. Ke každé fotografii lze získat také druhý bod, pokud správně určíte jamku, na které se hráč pohybuje. Všechny soutěžní fotografie jsou pořízeny na našem hřišti. Pro úplnost dodávám, že soutěž bude mít 10 částí. Ihned po skončení týdenní periody pro tipování zveřejním originální foto a průběžné pořadí. A na závěr důležité upozornění: Zaslané tipy není možné následně opravovat! Tak hezkou zábavu...
Příklad zasílání odpovědí: FOTO 1: Jaromír Nohavica, jamka č.18

8 komentářů:

Ktacik řekl(a)...

To je boží soutěž!
Budou následovat i jiné části těl? :-D

libegolf řekl(a)...

Od 12:13 do 13:27 dorazily 4 odpovědní maily. Tipující získali 2 nebo 3 body. Jakub Maštalíř napsal do předmětu zprávy toto: Soutěž-haxny :-)Čekáme na další účastníky!

libegolf řekl(a)...

Čas 14:39, první odpověď za plný počet bodů...

Anonymní řekl(a)...

Dostanu body za určení jen jamek? nešlo by zúžit výběr Hcp nohou?
Camilo

libegolf řekl(a)...

Bohužel, druhý bod lze získat pouze v případě správné identifikace hráče. Děkuji za "zalepení" díry v pravidlech soutěže... A to považuji zahajovací kolo za zahřívací, aspoň co do identifikace hráčů... :-)

Anonymní řekl(a)...

A jaka je vyhra za nejvice ziskanych bodu??
Váš věrný fanoušek

Ktacik řekl(a)...

Výhra bude, že si budete moc vyzkoušet Vámi zvolené nohy naživo, věrný fanoušku.

Anonymní řekl(a)...

..jak probiha takove zkouseni nohou?