pondělí 26. ledna 2009

Klubové turnaje 2009

Doplňte si do svých golfových kalendářů termíny klubových turnajů pro rok 2009:
23.-24.5.2009 (so-ne) Mistrovství klubu ve hře na jamky
24.5.2009 (ne) 2.Charitativní turnaj /bude probíhat během finálového dne jamkového mistrovství/
23.7.2009 (čt) Mistrovství klubu seniorů a MID-amatérů
26.-27.9.2009 (so-ne) Mistrovství klubu ve hře na rány
3.-4.10.2009 (so-ne) Beřovický Ryder Cup

8 komentářů:

Chiquita řekl(a)...

Proč je charitativni turnaj ve stejný den jako finále jemkovky? To kdyz ciste teoreticky ;-) dostanu do finaloveho dne tak nemuzu hrat charitativni turnaj?

libegolf řekl(a)...

Pokusím se Ti popsat své myšlenkové pochody. Jamkovku bude hrát druhý den 8 hráčů (semifinále, finále, o 3.místo). Předpokládám že hned ráno odstartují semifinále. Pak bude startovat charitativní turnaj a pak zápasy o 3.místo a finále. Myslím, že pro 4 flighty (finále, o 3.místo) dokážeme zajistit průchodnost skrz charativní turnaj.
Ano, pokud se dotaneš do neděle v jamkovém mistrovství, tak se Tě charita příliš netýká, snad jen doprovodné soutěže. Výhodou je, že 8 hráčů nezablokuje hřiště a vyhlášení by mohlo mít odpovídající diváckou kulisu. Není to konečná verze, ale mě osobně to připadá dobré.

Anonymní řekl(a)...

Znamená to možný sprint mezi flighty jako minule, ale asi to jinak nejde :) Vanda

Anonymní řekl(a)...

Zdar, nevim jestli jsem to pochopil spravne, ale podle kalendare to vipada, ze na jamkove mistrovstvi neni zadna kvalifikace, takze to pujde pouze podle HCP?

ICE

Radek řekl(a)...

Já jsem moc rád, že mi staří a někteří ještě starší si to můžeme odklepat ve čtvrtek.

libegolf řekl(a)...

pro ICE:
Kvalifikaci neplánuje. V loňském roce mělo zájem hrát 38 mužů a 15 žen. Kdyby se objevil zvýšený zájem, je možné uspořádat nějakou předkvalifikaci. Např. 24 hráčů podle HCP hraje automaticky a 8 míst z kvalifikace. Jinak se plánuje stejný model jako loni, 32 mužů a 16 žen do 1.kola. Samozřejmě nabízím celý formát mistrovství k diskusi...

libegolf řekl(a)...

pro Radka:
Vypsáním klubového mistrovství MID-amatérů pouze reagujeme na zvýšenou poptávku turnajů pro tuto věkovou kategorii. Čtvrtek není podle mě problém, vzhledem k tomu, že turnaje v týdnu byly "plné" MIDů :-)

Radek řekl(a)...

Já vím. Neřekl jsem že mě to vadí. Naopak. O víkend můžu třeba na fotbal :-)))) Ten mi taky moc jde